Zitac älskar IT

Zitac älskar IT – Det var så det började och det är så det är. Teknikintresset är en stor del av vår drivkraft. Önskan att lära sig allt som går – att vara bäst inom sitt område. När många kan mycket om ett område börjar samarbetet och glädjen i att dela sina kunskaper – internt och med våra kunder.

Digitalisering finns i vårt DNA och vi har alltid hjälpt våra kunder med teknik för att utvecklas och nå sina mål. Zitac levererar djup teknisk kompetens, kreativa lösningar och tjänster till en kundbas som sträcker sig över Europa.

Vårt mål är att skapa tydligt värde till de som väljer oss som sin samarbetspartner inom IT. I samarbetet skapas en kreativ miljö där vi med teknikens hjälp bygger magiska lösningar för våra kunder. Vi är ett dynamiskt, tekniskt och entreprenörsdrivet IT-bolag med 40 anställda och en årlig omsättning på 75 miljoner.

Vi har under 15 års tid byggt upp en riktigt intressant kundbas och arbetar idag med många välrenommerade kunder med mycket starka varumärken lokalt och internationellt. Huvudkontoret är placerat i Göteborg och vi har kontor i Stockholm, Malmö och Helsingborg.

Zitac söker IT Service Management konsult med placering i Stockholm

Kort introduktion

Vi söker en konsult som självständigt och i team kan driva implementation och utveckling av IT Service Management System.

Arbetsbeskrivning

Vi söker efter dig som vill ingå i ett starkt och kunnigt team av människor och utveckla vår leverans till nya höjder.

I rollen som konsult hos oss får du medverka i och leda spännande IT Service Management uppdrag till stora företag och organisationer. Rollen innefattar främst införande, förvaltning och utveckling av ledande Service Management system på marknaden men du kommer också medverka i affärsutveckling av våra tjänster. För oss är det självklart att du deltar i konferenser och utbildningar inom området.

Du kommer ingå i ett erfaret team med stor möjlighet att dela och utveckla idéer tillsammans.

Du kommer att ingå i en dynamisk organisation och få en tongivande roll för vår fortsatta tillväxt i Stockholmsregionen och Sverige i stort.

 

För att lyckas hos oss i en konsultroll anser vi att du behöver ha följande personliga egenskaper:

  • Engagemang: Du känner naturligt ett engagemang för de uppgifter du tar till dig
  • Glädje: Du brinner för att leverera framgångsrika projekt till nöjda kunder'
  • Struktur: Du är bra på att planera ditt arbete och levererar det du lovat i projekt
  • Vetgirighet: Du är trygg i din kunskap men du trivs med att löpande lära dig nya lösningar och områden

 

Meriterande:

  • Arbetat med IT Service Management och är förtrogen med ITILs ramverk
  • Är bekväm i en konsultroll och van att arbeta i strukturerade projekt
  • Har kunskap inom SQL, databaser, utveckling och integrationer, workflow och BPMN
  • Har erfarenhet av Microsoft Orchestrator, Service Manager, ServiceNow, BMC, Ivanti (LANDESK/HEAT), Nilex, Easit eller liknande system
  • Har erfarenhet av Identitetshantering

 

Placering:

Din stationering är på vårt Stockholmskontor på Gustavslundsvägen i natursköna och centrala Alvik, Bromma med goda kommunikationer oavsett om du väljer bil, cykel eller kommunala färdmedel med 200 meter till Tvärbanan och 500 meter till Tunnelbanan i Alvik.

 

Är det här intressant för dig?

Skicka din ansökan till Affärsområdeschef Fredrik Stolpe på fredrik.stolpe@zitac.se eller 0765-35 00 80 om du skulle ha några frågor under rekryteringsprocessen.