Zitac älskar IT

Zitac älskar IT – Det var så det började och det är så det är. Teknikintresset är en stor del av vår drivkraft. Önskan att lära sig allt som går – att vara bäst inom sitt område. När många kan mycket om ett område börjar samarbetet och glädjen i att dela sina kunskaper – internt och med våra kunder. Digitalisering finns i vårt DNA och vi har alltid hjälpt våra kunder med teknik för att utvecklas och nå sina mål. Zitac levererar djup teknisk kompetens, kreativa lösningar och tjänster till en kundbas som sträcker sig över Europa.

Vårt mål är att skapa tydligt värde till de som väljer oss som sin samarbetspartner inom IT. I samarbetet skapas en kreativ miljö där vi med teknikens hjälp bygger magiska lösningar för våra kunder. Vi är ett dynamiskt, tekniskt och entreprenörsdrivet IT-bolag med 40 anställda och en årlig omsättning på 75 miljoner. Vi har under 13 års tid byggt upp en riktigt intressant kundbas och arbetar idag med många välrenommerade kunder med mycket starka varumärken lokalt och internationellt. Huvudkontoret är placerat i Göteborg och vi har kontor i Stockholm, Malmö och Helsingborg.

Zitac söker en IT Säkerhets konsult som brinner för sitt område!

Vi är ett team av riktigt duktiga konsulter som behöver ytterligare förstärkning inom IT Säkerhets området. Just IT säkerhet växer väldigt starkt för närvarande och vi har flera nya konsulter inom området – men vi räcker ändå inte till och behöver din hjälp.
Som IT säkerhets konsult inom vårt affärsområde IT-Security kommer du att medverka i och leda spännande uppdrag till stora företag och organisationer inom ett kraftigt växande område – såväl i Sverige som i hela Norden. Du får möjligheten att utforma din roll tillsammans med oss och blir en del av ett erfaret och engagerat team.
 

Din roll i teamet

Affärsområdet som vi valt att benämna IT Security erbjuder marknadsledande och innovativa IT-säkerhetslösningar anpassade efter kundernas behov. Du kommer tillsammans med övriga i teamet och våra partners arbeta med framför allt pre-sale och kundimplementeringar med goda möjligheter att själv påverka och forma dina arbetsuppgifter. Samtliga medarbetare oavsett roll ska sträva efter att bli specialist och ledande inom sitt område.

Våra viktigaste partners är Fortinet, Symantec, Bomgar och SentinelOne. Vi ser en stor möjlighet att växa tillsammans med våra leverantörer kommande år. Inte minst tack vare vårt väletablerade samarbete med Fortinet, vars expansion och framgång i Norden kommer ge oss många intressanta möjligheter.
 

Vem är du och vilka meriter har du?

Precis som vi, tycker du att det är viktigt att trivas och ha kul på jobbet. Du söker spännande utmaningar och vill vara en del av ett inspirerande och roligt team. Som person brinner för teknik är serviceorienterad och har god analytisk förmåga. Konsultrollen innebär ofta direkt kontakt med kund så det är viktigt att du är positiv, utåtriktad och bra på att underhålla relationer.

Vi ser gärna att du har arbetat eller är utbildad i område som tex Cloud Access Security Broker (CASB), PEN-testing, Security Analytics, Firewalls, Endpoint-, Network-, Email-, Cloud- eller Web Application Security. Extra meriterande men ej krav är kunskap i lösningar från ledande leverantörer som Fortinet, SentinelOne, Checkpoint, Symantec, Ivanti, Palo Alto eller likartade företag.

 

Medarbetare i fokus

Vi tror först och främst på kraften av nöjda medarbetare och det har alltid varit vårt fokus. Det är också därför som våra medarbetare väljer att stanna kvar hos oss i många år. Alla människor som får växa tillsammans genom stegvis ökat ansvar och vara del av ett team de gillar har rätt förutsättningar att lyckas och på så sätt skapa nöjda kunder. Vi satsar flitigt på kompetensutbildning, friskvård och kan erbjuda dig tjänstebil/förmånsbil.

 

Placering:

Du kommer att utgå från ett kontor centralt i Malmö med goda kommunikationer och lunchrestauranger nära tillhands. Möjligheter att delvis arbeta från hemmet finns.

 

Är det här intressant för dig?

Skicka din ansökan via e-post till jobb@zitac.se