Vi på Zitac har arbetat med Automation och portaler i mer än 15 år. Många kunder använder idag samma portaler som vi byggt för många år sedan, och varje portal är unik för den kunden, vilket gör det svårt att utveckla den.  Därför har vi nu börjat samarbeta med Svenska Zervicepoint.  Zervicepoints plattform som med ett enkelt gränssnitt och kraftfull automationsmotor enkelt effektiviserar era anställdas vardag.

Digital plattform som automatiserar era verksamhetsprocesser

Oavsett om tidsbristen beror på dålig datakvalitet eller frustration över ineffektiva verksamhetsprocesser i ditt dagliga arbete, så kan vår digitala plattform automatisera och förenkla. På så vis kan du koncentrera dig på vad som verkligen är viktigt för ditt företag och gör ditt arbetsliv enklare och dessutom mycket trevligare.

 

Tre anledningar till varför du skall välja Zervicepoint

  • Bli marknadsledare på kuppen. Koncentrera dig på din kärnverksamhet och din time-to-market och låt Zervicepoint ta hand om det otaliga manuella arbetet genom att automatisera dina vanliga affärs- och verksamhetsprocesser.
  • Öka på kvalitén. Öka kvaliteten och kontrollen över din organisations data och informationsflöden. Zervicepoint håller reda på data så den alltid är aktuell och säkert distribuerad. Genom att integrera med andra system distribueras relevant information som är användbar och nyttig för slutanvändarna.
  • Ge dina kollegor en friktionsfri vardag. Gör det enkelt och trevligt för dina kollegor att använda automation och öka därmed produktiviteten och tiden för innovation. I Zervicepoints gräsnsnitt är slutanvändaren alltid superhjälten och vårt mantra är att alltid bygga och utveckla vår produkt med funktionalitet och en användarupplevelse ut över det vanliga!

Några nyttiga länkar

  • Allt
  • Nyhet
  • Tjänst
Nyhet

Vi lär känna Patrick Öhrn

Ny kollega inom IT Automation och specialist på Zervicepoint

Nyhet

Zitac blir partner till Zervicepoint

Zitac blir partner till Zervicepoint och stärker sitt budskap inom Self-Service och IT Automation. Vi ser verkligen fram mot att får arbeta med Zervicepoint - säger Jesper Mathiasson, VD på Zitac.

Tjänst

Onboarding

Zitac har hjälpt många organisationer med att bygga automation kring processer runt den anställde.