HPE InfoSight, snart till ProLiant

HPE InfoSight förutspår och löser automatiskt 86 procent av problemen innan de uppstår. AI möjliggör att kunderna får högre effektivitet och tillförlitlighet med smartare och mer lättanvänd infrastruktur.

Hewlett Packard Enterprise tillkännagav den 15 november att HPE InfoSight, ett branschledande verktyg för management, distribueras till HPE ProLiant-servrar, HPE Synergy Compute-moduler och HPE Apollo-system. Med globala inlärnings- och analysfunktioner baserade på data i verkliga miljöer, minskar HPE InfoSight driftskostnader och frigör IT-personal till att arbeta mer med utveckling.

I takt med det moderna näringslivet, där tillgång till realtidsdata och insikter har blivit en absolut nödvändighet, har IT-organisationer inte råd att slösa bort tid eller resurser på problem som skulle ha kunnat förebyggas, särskilt de som påverkar produktiviteten och bottenlinjen. HPE InfoSight kan lösa denna utmaning, ständigt övervaka infrastruktur, identifiera potentiella problem och ge insikter till upplösning.

Kontakta oss för mer information!