Zitac Challenge 2021

Healthy from Home Edition.

Zitac Challenge 2021

Zitac Challenge är vår stora årliga friskvårdssatsning som har som mål att hålla igång de aktiva och motivera de som inte är så aktiva att bli det. I år viktigare än någonsin att få hjälp med motivationen då ett år vid hemmakontoret sannolikt har satt sina spår och påverkat oss både fysiskt och psykiskt. Misströsta inte, Zitac utmanar dig att röra på dig från hemmakontoret med digital hejarklack i form av dina lagkamrater via Challengize-appen. 

Zitac Challenge är öppen för våra kunder, anställda och leverantörer. Tillsammans peppar vi och inspirerar varandra att röra på oss. Vi gör det dessutom för en god sak - målet är att träna ihop så många Charity Points som möjligt och därmed skänka upp till 30.000 kr till Barncancerfonden genom Team Rynkeby Göteborg! Team Rynkeby har i år svårt att genomföra aktiviteter för att samla in pengar till Barncancerfonden varför det i år är extra viktigt för oss att bidra.


Hur fungerar det?

  • Under fyra veckor registrerar du dina aktiviteter i appen Challengize (som du kan koppla t.ex. Runkeeper och Strava till). Med en unik algoritm samlar du poäng baserat på den du är och det du har gjort (maxpoäng per dag är 350). Oavsett om du brinner för cykling, yoga eller långa promenader med hunden så kommer du att bidra till laget.

  • Utmaningen startar måndagen den 3 maj och pågar till söndagen den 30 maj.


Varför gör vi det?

  • Vi gör det för en god sak - målet är att träna ihop Charity Points och därmed skänka upp till  30.000 kr till Team Rynkeby Godmorgon och Barncancerfonden 
  • Vi gör det för att hålla oss friska - hålla igång de aktiva och motivera de som inte är så aktiva att bli det.
  • Du som deltar får i år en Zitac-keps och vinnande lag får ära, beröm och omnämnande!

Socialt, kul och inspirerande

  • I Challengize-appen kan du i realtid följa hur det går för dig, ditt lag, dina kollegor samt alla i Zitac Challenge.
  • Du kan peppa dina vänner, dela dina aktivitetsbilder eller bara gilla att en kompis rört på sig. Ju mer du delar med dig, desto roligare blir det!
  • För mer information om Challengize, besök go.challengize.com

Anmälan

Vi har nu stängt anmälan.

Information

När
3 May - 30 May 2021
Partner
Challengize