ONIFY

Låt inte befintliga system stoppa dig, digitalisera och automatisera på halva tiden.

Bygg snygga lättanvända tjänster utan tunga systembyten

I dagens snabbt föränderliga värld behöver vi IT-arkitektur som främjar en snabb digitalisering internt i verksamheten. Med hjälp av Onify kan du digitalisera på halva tiden och få ut mer värde av dina befintliga investeringar samtidigt som du ger dina användare en enklare vardag så att de kan lägga mer tid på det de är bäst på.

Onify är ett verktyg för att digitalisera och automatisera verksamhetsprocesser, i syfte att nå kostnadseffektiva processer med hög kvalitetsnytta och enkelhet för användarna. Onify’s unika och moderna plattform erbjuder otroliga möjligheter för alla branscher och applikationer. För alla roller, alla funktioner och alla processer.

Så hur går det till? Onify samlar system, objekt, och processer i ett enkelt och sökbart gränssnitt med kontroll och automation till underliggande system. Enkelheten i gränssnittet gör att utbildningsinsatsen blir minimal.

I vårt webinar visar vi kundexempel och idéer hur du kan göra för att få ut max av dina befintliga system och bygga snygga lättanvända tjänster utan tunga systembyten. 

One + Simplify = Onify​


WEBINAR

Torsdagen den 14 januari kl. 13.00-14.00 bjuder vi in till ett webinar där du får veta mer om hur Onify kan optimera och integrera dina befintliga system.

Agenda:

  • Kort presentation av Zitac
  • Vad och vilka är Onify?
  • Hur fungerar det på riktigt?
    • Få kontroll över all information från olika system
    • Digitalisera och automatisera processerna på halva tiden
  • Demo och kundexempel
  • Frågestund

Sökfönster Onify

Vad säger kunderna?

”Det är som en Google-sökning. Vi får både tidsbesparing och enkelhet.”

”Förr kunde det ta upp till 15 min per ärende, idag tar det 10 sekunder.”

”Teknikerna lägger ingen tid alls på beställningarna längre, vi har automatiserat hela flödet. Vi gått från 30 minuter till 30 sekunder.”

”Användarna kan själva hantera ärendet och vi slipper och sparar tid.”

”Mycket enkelt gränssnitt, vi slipper alla gamla dåliga GUI. Användarna kan enkelt nå info från alla system. Revolutionerar hur vi jobbar.” ​


 

Onify logo

Webinar

När
14 Jan 2021
Tid
13:00 - 14:00
Var
Zoom -inbjudan med kalenderbokning
Pris
Kostnadsfritt
Partner
Onify