Vikten av att mäta verksamhetens säkerhetsarbete

Live diskussion | I samarbete med Microsoft | 18 Oktober 09:00 | Kostnadsfritt

Nu kan du få ut ett score om din IT-säkerhet.
Vi hjälper dig ta reda på hur!

Zitac bjuder in till en live diskussion kring hur man kan mäta, följa upp och kontinuerligt förbättra sin IT säkerhet i verksamheten. Rikard Funk och Nils Kero som till vardags representerar Microsoft gästar Zitacs studio för att ge deras bild av IT säkerhetsläget. Olof Helge från Zitac hjälper idag många kunder att förbättra sin IT säkerhet där man ofta utgår från Microsoft 365 Secure Score. En bra måttstock för ledningsgruppen för att kontinuerligt kunna följa säkerhetsarbetet.

Olof kommer gå igenom Microsoft 365 Secure Score - En funktion som hjälper verksamheten att fokusera på viktiga säkerhetsuppgifter genom att tilldela en "poäng" på era nuvarande inställningar och identifierar sätt att förbättra verksamhetens säkerhet. Alla som använder Microsoft 365 har tillgång till att arbeta med Microsoft Secure Score och om ni inte redan har koll på er Score så är det hög tid nu. Att arbeta med Secure Score behöver inte bara vara begränsat till Microsoft 365 utan metodiken och verktygen finns även för Azure och Compliance.

Vad du kan förvänta dig från denna live diskussion:

  • Hur du konkret kan mäta din organisations nuvarande säkerhetssituation inom Microsoft 365
  • De steg du måste vidta för att effektivt förbättra din organisations säkerhetsställning
  • Hur man använder Microsofts säkerhetsverktyg som ni redan har betalat för
  • Risker med att inte ha koll på sitt säkerhetsarbete i verksamheten

Tid och plats:

Var:  Digitalt via länk
När:  18 Oktober Klockan 09:00-10:00

Vem kan delta: Alla som har ett intresse av att öka sin IT säkerhet i verksamheten.

Talare

Samarbetspartner

microsoft_logo

Alla kommande event på Zitac

12 Oct

Hur du anpassar äldre system till dagens digitala arbetsplats

Verksamheter ställer idag högre krav på IT säkerhet, modernare användargränssnitt och automatiserade flöden för att effektivisera arbetet för användarna.  Men att byta ut ett föråldrat system som inte längre utvecklas och supporteras mot ett nyare innebär ofta en stor investeringskostnad.

30 Nov

Fast Track - SD-WAN

Företagens nätverk blir mer och mer utspridda genom användandet av molntjänster, SaaS applikationer och mobilt användande. Lär dig allt om Fortinets SD-WAN i vår Fast track 20 November. Delta kostnadsfritt på plats eller via länk.

27 Oct

Fastrack – Teleworker Solution ZTNA

Delta i våra Fortinet Fast Track 27 Oktober för att lära dig mer om Fortinets Teleworker Solution ZTNA

Onify - Ditt interna Google Webinar

Bemästra sök med ditt interna Google. Lär dig hur enkelt det är att hantera din data mellan olika system i ett och samma gränssnitt.

Onify Webinar - Use case Helsinki University

Lyssna in på Sami Nikander från Helsingsfors om hur man kan tänka kring att automatisera beställningsprocesser i större organisationer.