LIVE SESSION:
Så drar du nytta av dina PowerShell-automationer

Zervicepoint - kraftfull webbportal för dina befintliga PowerShell-script


Zitac och Zervicepoint har under en lång tid arbetat med att automatisera processer med Zervicepoint. Zervicepoint är en plattform där en organisation kan skapa ett skyltfönster för sina PowerShell-script och med den inbyggda workflow-motorn utveckla interna tjänster/processer mot verksamheten.

Zervicepoint har många styrkor, integrationsramverket gör det möjligt att via t.ex. PowerShell skapa integrationer mot i princip alla system. Med hjälp av dessa integrationer skapar man sedan extremt användarvänliga formulär och kraftfulla automationer.

Kraftfull plattform med enkelt gränssnitt
Zervicepoints gränssnitt är enkelt och håller alltid användaren uppdaterad oavsett vart hen befinner sig. Plattformen rättar sig efter dina angivna krav och kan därför användas hur du vill. En process startas oftast genom att skicka data från ett formulär, som i sin tur distribuerar information till andra system. Resultatet är hög kvalitet och sparar tid för dig, dina kollegor och ditt företag.

Många kunder börjar med IT-tjänster men sen växer det till andra delar inom organisationen som t.ex HR (on/offboarding), inköp och förvaltning.

Torsdagen den 25 mars  kl 09.00 - 10.00 anordnar vi ett live session där vi visar hur snabbt och enkelt du kan komma igång med Zervicepoint och integrera det med era befintliga system.


Agenda

1. Introduktion Zitac och automation

2. Utmaningar idag för en organisation som vill automatisera med Automation/PowerShell (bygga kontroller och validera indata, svårighet med godkännande data, konsolidera antalet administratörer, rättigheter, svårt att göra automation tillgängligt för övriga i organisationen)

3. Exempel på hur du kan lösa dessa utmaningar med hjälp av Zervicepoint.

4. Q&A. Har du något område du vill att vi tar upp? Skriv gärna i anmälningsformuläret.

 

Information

När
25 Mar 2021
Tid
09:00 - 10:00
Var
Microsoft Teams

Anmäl dig här