Decisions kommer till Stockholm

Nyfiken på hur marknadens främsta automationsplattform fungerar i praktiken?

En del av Decisions Submerse 28-30 Maj

Från idé till produkt på nolltid med Decisions

I samband med vår 3-dagars utbildning Decisions Submerse på Hotell Birger Jarl i Stockholm från den 28 till 30 maj, har vi nöjet att bjuda in dig till ett exklusivt pre-event. Här ger vi dig möjligheten att få höra från Decisions själva om automations och regelmotorn Decisions.

Det här är en unik möjlighet att få träffa några från teamet på plats då Decisions annars huserar i USA. Vi bjuder in Dag Petersson på Husqvarna som delar med sig av ett usecase där dem använt Decisions för att gå från idé till färdig produkt på nolltid. Kenny från Zitac visar upp plattformen för dig som vill ha en förhandsvisning i Decisions plattform.

Vi vill erbjuda dig en eftermiddag tillsammans med Decisions och Zitac med nära dialoger och en möjlighet för dig att ställa frågor direkt till experterna. Kanske har du en idé du skulle vilja förverkliga men brist på utvecklarkompetens/tid eller resurser? Lyft din idé med oss! Det är inte helt omöjligt att våra experter har ett färdigt koncept i slutet av dagen. Det finns en otrolig kraft i dagens No-Code utveckling som öppnar upp möjligheten för alla att kunna skapa applikationer, produkter och system utan några förkunskaper av programmering.

Eventet är kostnadsfritt men vi begränsar platserna till 15 för att ge er en så bra upplevelse som möjligt. Anmäl dig i formuläret för att säkra din plats. Vi skickar ut mer information på mejl.

Är du nyfiken på att gå hela Decisions Submerse utbildningen 28-30 maj? Kika in på länken här och anmäl direkt till Decisions.


Daniel Sundler
IT Management and Automation
Zitac →

 Agenda

14:00-14:30 Välkomstmingel 
14:30-14:40 Intro
14:40-15:00 Joe Geusic, Decisions 
15:00-15:45 Kenny Vigersand Demo 
15:45-16:00 Paus 
16:00-16:30 Husqvarna kundcase 
16:30-17:00 Avslutning 
17:00-19:00 Mingel för dem som vill 

När
28 May 2024
Tid
14:00 - 17:00
Var
Hotell Birger Jarl, Stockholm
Pris
Kostnadsfritt
Partner
Decisions
Kan du inte se formuläret? Stäng av din AD-blocker.

Rekommenderat innehåll

  • Visa alla
  • Event
  • Partner
28 - 30 May
Event

Decisions Submerse

Tillsammans med vår partner Decisions har vi möjligheten att erbjuda en tre dagars intensiv utbildning i Decisions plattform Stockholm. Under dessa tre dagar kommer det att bli praktisk utbildning i Decisions no-code automatiseringsplattform tillsammans med Decisions arkitekter och produktexperter.

Partner

Decisions no-code

En storskalig No-Code plattform för att optimera affärsprocesser - även de mest avancerade flöden och regler. Det går extremt snabbt att utveckla i och kod representeras grafiskt, vilket gör att betydligt fler medarbetare kan vara med att skapa nya automationer och process stöd. Zitac är Master Reseller och kompetenspartner för Decisions på europamarknaden.