FortiNAC Workshop
med teknisk hands-on labb

Lär dig mer om FortiNAC


Tisdagen den 3 november anordnar Zitac och Fortinet en workshop där du har möjligheten att delta och lära dig mer om hur FortiNAC fungerar samt hur ni kan tillämpa det i er organisation.

Normalt sett så kör vi dessa Fast Tracks i våra egna lokaler men på grund av rådande omständigheter med Corona så kommer vi denna gång att köra en remote session via Teams för att se gå över till en labbmiljö i molnet. Upplägget kommer att bli det samma, utbildning och labb.

Ökningen av antalet IoT-enheter har gjort det nödvändigt för organisationer att förbättra synligheten i vad som är anslutet till deras nätverk. De måste ha full översikt över alla enheter och alla användare som är anslutna mot nätverket. IoT-enheter möjliggör digitalisering, vilket förbättrar effektivitet och kan optimera verksamheten men IoT-enheter är oftast byggda med billiga komponenter och har låg säkerhet. Därför är det extra viktigt att hålla koll på vad som finns i organisationens nätverk.

FortiNAC ger en full överblick över allt som är anslutet till nätverket och även möjligheten att kontrollera dessa enheter och användare.

Under workshoppen kommer ni att få lära er genom både utbildning och labb hur ni kan öka säkerheten i Security Fabric och skydda er mot hot från IoT-enheter.

Information

När
3 Nov 2020
Tid
10:00 - 12:30
Pris
Kostnadsfritt
Partner
Fortinet

Anmäl dig här

Det rekommenderas att du har en grundläggande teknisk IT-kunskap för att klara labben. Begränsat antal platser så först till kvarn.