EVENT

Vi erbjuder relevanta och informativa aktiviteter som ger ett tydligt värde.
Välkommen!

 

Informativa Seminarier och Workshops

Våra seminarier och workshops är till för att ni skall få bättre insikt i våra tekniska lösningar.

På våra event utgår vi från hur och varför ni kan använda våra leverantörers produkter, hur andra har gjort och vad som vi sett fungerar bra i verkligheten. Det är ett bra tillfälle att träffa andra kunder och höra deras funderingar. Vi lägger mycket energi på och får generellt väldigt bra återkoppling från våra kunder när vi genomför våra event.

Workshops är utbildning "light". Det här är ett bra tillfälle att få djupare teknisk information om hur produkterna fungera och ofta testa själv. Vi har tillgång till såväl utrustning och engagerade och pedagogiska talare. Missa inte detta om du verkligen vill veta hur det fungerar.

Till sist - vi deltar ofta i våra leverantörers event - såväl i Sverige som utomlands och det finns inget roligare än när våra kunder följer med. Håll koll här vad som händer den närmaste tiden och lite om vad vi gjort tidigare.

 

Aktuella event

12 May

SD-WAN Webinar

Zitac och Fortinet bjuder in till webinar med teknisk hands-on labb för SD-WAN.

17 Apr

Onify - Demokratisera din IT

Onify demokratiserar IT genom att ge makten till användarna men kontrollen till IT. Hur visar vi i vårt webinarium 17e april

19 May

Automatisera beslutsfattandet och optimera dina affärsprocesser

Välkommen att delta i vårt webinar.

6 Mar - 1 Apr

Effektivisera era IT- & HR-processer

WORKSHOP Frustrerad över att inte får reda när det kommer en nyanställd? Kanske dags att sy ihop processerna mellan IT och HR.

3 Mar

Smart övervakning - Workshop med Vaion

Zitac och Vaion bjuder in till en workshop där fördelarna med ett innovativt kamerasystem presenteras.