EVENT

Vi erbjuder relevanta och informativa aktiviteter som ger ett tydligt värde.
Välkommen!

 

Informativa Seminarier och Workshops

Våra seminarier och workshops är till för att ni skall få bättre insikt i våra tekniska lösningar.

På våra event utgår vi från hur och varför ni kan använda våra leverantörers produkter, hur andra har gjort och vad som vi sett fungerar bra i verkligheten. Det är ett bra tillfälle att träffa andra kunder och höra deras funderingar. Vi lägger mycket energi på och får generellt väldigt bra återkoppling från våra kunder när vi genomför våra event.

Workshops är utbildning "light". Det här är ett bra tillfälle att få djupare teknisk information om hur produkterna fungera och ofta testa själv. Vi har tillgång till såväl utrustning och engagerade och pedagogiska talare. Missa inte detta om du verkligen vill veta hur det fungerar.

Till sist - vi deltar ofta i våra leverantörers event - såväl i Sverige som utomlands och det finns inget roligare än när våra kunder följer med. Håll koll här vad som händer den närmaste tiden och lite om vad vi gjort tidigare.

 

Aktuella event

  • Allt
  • Zitac
  • Microsoft
  • Ivanti
  • Onify
  • Service Management
14 - 15 May
Zitac

Zitac Altiris User Group 2019

Welcome to Zitac - Symantec Endpoint Management User Group in Tallin 14-15th of May 2019. Looking forward to meet with you there!

15 Apr - 26 May
Zitac

Zitac Challenge 2019

Utmana dig och oss i Zitac Challenge 2019!

8 May
Microsoft

Temadag om backup av Office 365

Vi förklarar varför backup av Office 365 är ett viktigt verktyg för alla företag som använder hela eller delar av detta produktivitetsverktyg.

4 Apr
Ivanti

Framtiden är här! Zitac visar Unified Endpoint Management i Stockholm 4 April!

Upplev framtidens sätt att hantera dina endpoints med ledande UEM lösningar från Ivanti. På samma event tar du steget in i framtiden genom en äkta VR upplevelse hos Enterspace VR center! 

6 - 8 May
Onify

Digitaliserings-dagarna

KommITS bjuder in till Digitaliseringsdagarna 2019 under ämnet Värde och Förnyelse - något som Onify verkligen bidrar med.- träffa och lyssna till os där!

22 - 23 May
Service Management

Servicedeskforum 2019

Träffa Zitac och Ivanti på Servicedeskforum den 22-23 maj på Scandic Victoria Tower, Stockholm! Mötesplatsen för Sveriges Service Management experter