EVENT

Vi erbjuder relevanta och informativa aktiviteter som ger ett tydligt värde.
Välkommen!

 

Informativa Seminarier och Workshops

Våra seminarier och workshops är till för att ni skall få bättre insikt i våra tekniska lösningar.

På våra event utgår vi från hur och varför ni kan använda våra leverantörers produkter, hur andra har gjort och vad som vi sett fungerar bra i verkligheten. Det är ett bra tillfälle att träffa andra kunder och höra deras funderingar. Vi lägger mycket energi på och får generellt väldigt bra återkoppling från våra kunder när vi genomför våra event.

Workshops är utbildning "light". Det här är ett bra tillfälle att få djupare teknisk information om hur produkterna fungera och ofta testa själv. Vi har tillgång till såväl utrustning och engagerade och pedagogiska talare. Missa inte detta om du verkligen vill veta hur det fungerar.

Till sist - vi deltar ofta i våra leverantörers event - såväl i Sverige som utomlands och det finns inget roligare än när våra kunder följer med. Håll koll här vad som händer den närmaste tiden och lite om vad vi gjort tidigare.

 

Aktuella event

  • Allt
  • IT Automation
  • Security
  • Lifecycle Mangagement
  • Managed Services
14 - 15 Nov
IT Automation

Symantec EPM London

Följ med Zitac till Symantec EPM möte om nya versionen Altiris 8.5 i London den 14-15 November

21 Nov
Security

Fortinet och SentinelOne Workshop Malmö

Besök vår workshop med Fortinet och SentinelOne i Malmö den 21 November. Lär dig om IT-Säkerhet som den borde vara! Enkel, kraftfull och framförallt säker.

25 Oct
Security

SentinelOne Hands-On Workshop

Välkomment ill SentinelOne Hands-On Workshop 25 oktober vid Zitac i Göteborg Utvecklingen går snabbt och emellanåt kommer det en helt ny teknologi som helt ersätter tidigare metoder att lösa problem på. SentinelOne är ett exempel på en sådan ny teknologi som håller på att ersätta traditionellt klientskydd som Antivirus. I korthet innebär det att SentinelOne använder maskininlärning och AI för att detektera hot mot klienter istället för att använda traditionella AV signaturer.

17 Oct
Lifecycle Mangagement

Zitac visar Unified Endpoint Management på Volvo Cars

Ta fullt ansvar för IT-assets med stöd av Ivantis Unified Endpoint Management

11 Oct
Managed Services

Aerohive Hands-On Workshop 11 OKTOBER

11 oktober 2018 kör vi återigen vår uppskattade Aerohive Workshop hos oss på Zitac i Göteborg. På workshopen lär er hur ni konfigurerar, integrerar och implementerar en Aerohive accesspunkt utifrån ett nätverksscenario.

29 Sep
Security

Privileged Access Management Webinar 29 september

Säkra, monitorera och hantera remote access.

27 Sep
Lifecycle Mangagement

ITSM Borås 2017 – ITSM i förändring 27 september

Utvecklingstakten för IT-branschen är högre än någonsin och traditionell IT service management (ITSM) ställs på sin spets.