Webb och e-handel

Vi på Zitac reder ut begreppen och hjälper till att utveckla er nästa webb eller e-handelslösning. Vår personal har över 15 års erfarenhet av att producera webb- och e-handelslösningar. Beroende på den kravbild som finns skapar vi lösningar baserat på olika plattformar. Vi har systemutvecklare som kan integrera din webbplats med: affärssystem, PIM-lösning och t.ex. Cumulus mediabank. Men vi integrerar även med andra funktioner och system. Allt för att få fram kostnadseffektiva arbetsflöden och ersätta tidskrävande manuellt arbete.

Från WordPress till våra egna CMS-verktyg

Det som främst skiljer oss från andra traditionella webbleverantörer är vår förmåga att bygga integrationer. I detta arbete är Zitacs breda kompetens inom infrastruktur till stor nytta. Något som innebär att vi gärna levererar en lösning som är kostnadseffektiv att äga och att underhålla.

Många av våra kunder väljer WordPress eller DNN som Content Management System eller en e-handelsplattform. En del kunder föredrar istället våra egenutvecklade system – i vissa fall kan det vara den bästa lösningen. Till våra leveranser används moduler och tredjepartsintegrationer, för att producera den absolut lämpligaste lösningen.

Webbstrategi med mätbara mål

Vi säkerställer att er satsning inte bara landar i ett nytt webbsystem. Vi mäter också hur er investering återbetalar sig. Det gör vi genom Googles verktyg men även genom andra beprövade tjänster. Därför är det viktigt att webbstrategin har mätbara mål.

Om ni redan idag skulle ha goda relationer med någon leverantör som ni gärna samarbetar med, ser vi inte det som ett hinder. Vi ingår ofta i ett kluster av olika leverantörer. Vill du hitta en bra samarbetspartner, tveka inte att ta kontakt med oss. Vi har många nöjda kunder och hjälper gärna till med er satsning på internet framöver!

Kontaktperson

Christer Hermansson

Christer Hermansson

Affärsområdeschef Marketing Solutions

+46 31 7096196

christer.hermansson@zitac.se