Systemutveckling & Integration

Zitac har konsulter med lång erfarenhet och flera har arbetat med webb och systemutveckling sedan i slutet av 90-talet. Vi baserar våra lösningar på komponenter och utvecklingsplattformar som är ledande inom de områden vi verkar, exempelvis Microsoft .NET och PhP mfl.

Vårt fokus är att hjälpa er kunder med att skapa ett ökat värde genom antingen en integration eller en lösning som tas fram för att leverera en eller flera specifika tjänster. Målsättningen med ett införande är du sparar tid och kan öka produktivitet och/eller försäljning.

Effektiva lösningar

Vi utvecklar också e-handelslösningar med minimal administration genom att vi importerar produkter, prislistor, kunder och lagersaldo m m, från exempelvis ert affärssystem och/eller en PIM-lösning. Order och logistik hanteras i ert affärssystem.

Vi har även  tredjepartsintegrationer så som bild- och mediabank, system för e-postmarknadsföring, betallösningar, Prisjakt, Pricerunner, Google Shopping – allt för att förenkla och driva affärer till ert företags e-handel.

Låt Zitac hjälpa er att effektivisera organisationen med lösningar och kompetens som även gör arbetet lite enklare.