Easy Catalog

Snabb katalogproduktion

Att ta fram marknadsföringsmaterial för produkter är en livsviktig del för den som vill nå ut till sina kunder, köparen vill ha mesta möjliga information snabbast möjligast. Ofta blir detta en väldigt tidskrävande uppgift. Kataloger, broschyrer och produktblad måste med sin produktinformation vara korrekt och precist för varje utgåva. Om du nyss tillbringat en månad att producera nästa säsongs katalog, varför spendera ytterligare en vecka på att uppdatera de senaste priserna? Tänk om du kunde minska produktionstiden avsevärt samtidigt som du kan hålla materialet uppdaterat med det sista bara genom en enkel knapptryckning. Detta kan du med Easy Catalog.

Det lönar sig

Easy Catalog är ett tillägg till Adobe Indesign som öppnar alla möjligheter att reducera tiden rejält som läggs ned och samtidigt minimera ”trycksaksfel”. Att eliminera den tråkigare tiden med att klipp och klistra produktinformation och få mer tid till layout ger dig möjligheten att sticka ut i mängden. Vi på Zitac har längst erfarenhet i Sverige på olika produktionslösningar med Easy Catalog. Det lönar sig att låta oss hjälpa er!

Det finns en smart lösning för alla

Vissa tar vår hjälp att förbättra befintlig lösning, eller att komma igång med EasyCatalog. Andra väljer att anlita Zitac som resursförstärkare vid produktion, ställa frågor när dessa uppstår eller bara beställa licenser eller utbildning. Vi finns här och vi kan hjälpa dig.