Zitac Consulting

Zitac älskar IT – Det var så det började och det är så det är.

Teknikintresset är en stor del av vår drivkraft. Önskan att lära sig allt som går – att vara bäst inom sitt område. När många kan mycket om ett område börjar samarbetet och glädjen i att dela sina kunskaper – internt och med våra kunder. Digitalisering finns i vårt DNA och vi har alltid hjälpt våra kunder med teknik för att utvecklas och nå sina mål.

Zitac levererar djup teknisk kompetens, kreativa lösningar och tjänster till en kundbas som sträcker sig över Europa. Vårt mål är att skapa tydligt värde till de som väljer oss som sin samarbetspartner inom IT. I samarbetet skapas en kreativ miljö där vi med teknikens hjälp bygger magiska lösningar för våra kunder.

Med kompetens och engagemang erbjuder vi IT-lösningar som ger konkurrenskraft

Zitac startades 2003 i Göteborg och är privatägt. Vi är idag 40 anställda med kontor i Göteborg, Helsingborg, Malmö och Stockholm. Våra kunder skiljer sig en del mellan våra affärsområden från bolag under 50 anställda till koncerner med fler än 20 000 anställda såväl i Sverige som utanför landets gränser. Omsättning senaste bokföringsåret var 75 miljoner SEK.

Vi utgår alltid från kompetens och är våra kunders specialister oavsett område. Men lika viktigt är det att vi verkligen engagerar oss, vi tycker det är roligt att med teknikens hjälp hjälpa våra kunder. Vi strävar efter att bli marknads eller kompetensledande, i bästa fall både och inom alla våra områden. Vårt engagemang har resulterat i långa relationer till våra kunder, vi utvecklas med dem och arbetar aktivt med kompetensöverföring till kunder och mellan kunder. VI identifierar vad som tar tid från organisationen och arbetar alltid för att förenkla och utveckla såväl arbetssätt, processer som tekniken. Arbetet skall med vår hjälp bli enklare, effektivare och väldigt viktigt, roligare.

Affärsidé och vision

I nära samarbete med våra uppdragsgivare och samarbetspartners skall Zitac erbjuda tjänster och lösningar med ledande service, funktion och kompetens. Genom aktiv kompetensutveckling och certifiering av personal, skall Zitac leverera kvalitativa konsulter med rätt förutsättning för de uppdrag vi levererar. Genom vår geografiska spridning i Sverige verkar vi främst med tjänster för den Nordiska marknaden, men flera av våra uppdragsgivare är verksamma globalt.

 

Våra Affärsområden

Kontaktperson

JesperMathiasson_MG_3539

Jesper Mathiasson

VD

031-709 61 91

jesper.mathiasson@zitac.se