OFFICE 365 SOM TJÄNST

PRODUKTIVITET, KOMMUNIKATION OCH SÄKERHET

Arbeta med önskvärda delar av Office 365 – och dra nytta av en lösning som fokuserar på produktivitet, kommunikation och säkerhet. 

VÄLJ BLAND TRE NIVÅER

Detta är en tjänst där Zitac tar ansvaret för att driva och underhålla hanteringen av er Office 365-lösning. Tjänsten ger ert företag produktiviteten utifrån önskvärda delar i Office 365, utan att ni behöver managera lösningen själva eller oroa er för licenshantering och säkerhet.

Detta är en tjänst där Zitac tar ansvaret för att driva och underhålla hanteringen av er Office 365-lösning. Tjänsten ger ert företag produktiviteten utifrån önskvärda delar i Office 365, utan att ni behöver managera lösningen själva eller oroa er för licenshantering och säkerhet.

Med Zitac – Office 365 som tjänst betalar du bara för det du använder och ni kan enkelt skala upp lösningen allt eftersom era behov förändras. Allt till en fast månadskostnad per användare.

Zitac har en god erfarenhet och kompetens avseende Office 365, vilket gör att vi även erbjuder våra kunder med rent utbildning och kompetenshöjning inom de olika komponenter som finns inom Office 365.

ÖVRIGA TILLÄGG

Backup av Office 365

Office 365 saknar en komplett backuplösning som standard. Med tillvalet backup kan du alltid lita på att ditt data i e-post, Sharepoint och OneDrive alltid är säkrat.

 

Microsoft Enterprise Mobility + Security

EMS har två kompletta paketeringar med bl.a. identitets- och åtkomsthantering, hantering av mobila enheter, informationsskydd och avancerade säkerhetsfunktioner för både Office 365 och lokala miljöer.

 

Multi-Factor Authentication

Det kanske enskilt mest effektiva sättet att öka säkerheten. Skydda åtkomst till Office 365 med mobilappar, telefonsamtal och SMS. Minska riskerna och få bedrägeriövervakning och aviseringar när någon försöker logga in med ditt konto.

 

FuseMail SecureSmart

9 av 10 av all e-post som skickas är spam. Lika stor andel av alla intrångsförsök görs via e-post. Detta gör att säkerheten kring epost är otroligt viktig. SecureSMART ger dig en molnbaserad e-postsäkerhet för bästa möjliga skydd. Du får bl.a. avancerade spamfilter, virusfilter och skydd mot spoofing- och phishingattacker.

 

FuseMail ClickSmart

ClickSmart är ett tillägg till SecureSmart som skyddar användaren mot att klicka på länkar som leder till skadliga webbsidor. Till exempel. kan dessa sidor innehålla phishing och ransomware eller annat skadligt innehåll.

Azure information Protection

Kontrollera och skydda e-postmeddelanden, dokument och känsliga data som du delar utanför ditt företag. Azure Information Protection innehåller funktioner förenkel klassificering och behörigheter, vilket ger ett förbättrat dataskydd oavsett var dina data lagras och vem de delas med.

Azure AD Premium

Skydda din identitet i molnet! Azure Active Directory är en omfattande molnlösning för identitets- och åtkomsthantering.Multi-Factor Authentication ingår och du har bl.a. även tillgång Single-Sign-On samt självbetjäning för återställning/ändring/upplåsning av lösenord med tillbakaskrivning till lokalt AD.

Jag vill få mer information

Fält markerade med * är obligatoriska

Eller ring oss direkt:

Johan Karlgren:  +46 31-709 61 92