Privileged Access Management Webinar 29 september

Privileged Access Management Webinar 29 september

Bomgar Connect Fearlessly

Hantera extern (konsult) access – enkelt, säkert, spårbart!

Det finns mängder av system med känsliga uppgifter som du trots allt behöver hjälp med, ofta av externa konsulter. Så du hanterar VPN tunnlar, brandväggsregler, dosor för engångslösenord och användaruppgifter och det kan ta några veckor.  Och efter konsultens arbete är gjort finns ingen möjlighet att följa upp vad som gjordes och vilka system som verkligen accessats.

Känner du igen situationen?

Det finns en enklare lösning, mycket enklare….

Bomgar presenterar Privileged Access Management – PAM

Vi bjuder tillsammans med Bomgar in till ett webinar som visar hur du kan enkelt kan säkra, monitorera och hantera remote access till valfritt system utan VPN och annat krångel, även om de är placerade bakom din brandvägg. Vi kommer berätta om  hur Privileged Access Management ger:

  • Säker Remote Access. Tillåt konsulter och användare att ansluta till rätt system i eller utanför ditt nätverk utan att använda VPN tunnlar, port forwarding eller komplexa brandväggskonfigurationer,
  • Granulär access kontroll, hantera enkelt vem som får tillgång till ditt nätverk, när de får tillgång och med möjlighet att svart eller vitlista applikationer som dina användare eller konsulter kommer åt.
  • Monitorera och lagra varje session med video av varje aktivitet som gjorts. Skapar spårbarhet och uppföljningsmöjlighet för maximal säkerhet.
  • Hantera lösenord, lagra alla lösenord i Bomgar Vault. När en konsult behöver access ger du konsulten ett unikt lösenord till PAM. Det är sedan PAM som har access till systemet, med de rättigheter som konsulten behöver. När arbetet är avslutat tas konsultens konto och lösenord bort. Fungerar lika bra för att ge dina systemadmin access utan att ha tillgång till Root lösenorden.

När? den 29 september 2017 klockan 11.00

Kan du inte vänta? Läs på om Bomgar PAM och Bomgar Vault och ställ gärna frågor under webinaret.

Välkommen!

Anmälan gör du här, inloggningsuppgifterna skickas ett par dagar innan eventet.

 

Event

Antal dagar: 0
Tider: 10:00 - 11.30
Pris: kr
Övrigt:
Anslutningsuppgifter skickas ut med separat email

Datum:
2017-09-29 - 2017-09-29

Kontaktperson

Hans Grünewald

Hans Grünewald

Sales Manager IT Management, Regional Manager East

+46-70-2020010

hans.grunewald@zitac.se