Möt Zitac på eFÖRVALTNINGSDAGARNA 11-12 OKTOBER

Möt Zitac på eFÖRVALTNINGSDAGARNA 11-12 OKTOBER

def

Möt Zitac på eFÖRVALTNINGSDAGARNA 11-12 OKTOBER

Precis som förra året är Zitac på plats som utställare  – Vi vill gärna träffa er och prata IT Service Management.

eFörvaltningsdagarna är Sveriges största konferens och mötesplats om e-förvaltning och digital transformation. Välkommen att ta del av programmet som är särskilt framtaget för dig som arbetar med verksamhetsutveckling, digitalisering, IT och införandet av medborgarnära e-tjänster inom Sveriges offentliga förvaltningar.

 

Den digitala transformationen pågår i allra högsta grad inom IT Service Management

Zitac har mångårig erfarenhet av IT Service Management och är i dag Nordens ledande parter till IVANTI.

Ivanti bildades när LANDESK och HEAT Software gick samman i Januari 2017. Andra varumärken som tidigare tillhörde LANDESK går nu också in under Ivanti. Dessa är Shavlik, AppSense, Xtraction och Wavelink. Med dessa lösningar och produktområden under samma namn är Ivanti en av de ledande leverantörerna globalt inom IT Lifecycle Management.

Ivanti som vi känner dom är ett innovativt och framåtblickande team som med lång erfarenhet och en tydlig vision för företaget och produkterna levererar klassledande teknologi och support. De senaste åren har innovationen framförallt resulterat i nya affärsmodeller som exempelvis möjlighet att konsumera som tjänst, innovativa enkla gränssnitt som ökar produktiviteten och alltmer avancerad funktionalitet.

Ivantis syn på hur man kan effektivisera för slutanvändaren och även för IT avdelningen kallar de för ”User Centered IT”. Beroende på vem du är, och din roll inom företaget får du en användarupplevelse med den information som är relevant för just dig. Ivanti Workspaces är det nya gränssnittet där varje roll inom en organisation ges tillgång till rätt information vid den tiden de behöver den. Ivanti Workspaces är också helt responsivt och går att använda på alla typer av plattformar såsom Windows, Mac, IOS, Android etc.

När :  11-12 OKTOBER 2017

Var : STOCKHOLMSMÄSSAN

Läs mer om eFÖRVALTNINGSDAGARNA 2017    >>>

Event

Antal dagar: 2
Tider: 08.30 - 17.00
Pris: kr
Övrigt:
Stockholmsmässan - Mässvägen 1 Älvsjö

Datum:
2017-10-11 - 2017-10-12

Kontaktperson

Patrik Gyllhamn

Patrik Gyllhamn

Marknadschef

0730-29 63 64

patrik.gyllhamn@zitac.se