Applikationspaketering

Översikt

Zitac erbjuder flera olika tjänster och modeller för att stödja företag och organisationer med applikationspaketering. Istället för stora paketeringsfabriker i ”låglöneländer” vill vi på Zitac erbjuda Er ett lokalt och personligt alternativ! Ni kan komma till oss, vi kan komma till Er, vi pratar samma språk och vi kan tillsammans hitta flexibla och kostnadseffektiva upplägg för just Ert behov av applikationspaketering.

Vi jobbar framförallt med paketering av applikationer i MSI (Microsofts standardformat för installationer) och SWV (Symantec Workspace Virtualization, en applikationsvirtualiseringslösning som tidigare benämndes Altiris Software Virtualization Solution (SVS)) men hjälper även till med såväl ThinApp som App-V paketering.

På Zitac finns en lång erfarenhet av paketering och vi har dedikerad personal som jobbar uteslutande med paketering. Dessutom är vi certifierade för Symantecs paketeringsverktyg Wise Package Studio som stöder både MSI- och SWV-paketering. 

Det finns stora fördelar med att paketera programvara för distribution via nätverk t.ex:

  • Standardisering
  • Bättre struktur och kontroll
  • Ökad kvalitet på installationerna
  • Minskade kostnader jämfört med manuella installationer
  • Enklare uppgraderingar
  • Möjlighet till sänkta licenskostnader genom användande av paketerade applikationer tillsammans med klienthanteringslösningar som Altiris Client Management Suite.

Förutom själva paketeringen så innefattar våra processer för paketering även nödvändiga förberedelser samt testning för att verifiera att programvaran såväl kan installeras som avinstalleras korrekt. Vi dokumenterar naturligtvis även paketeringsprocessen grundligt.

Applikationspaketering till fast pris per applikation med 100% funktions och nöjdhetsgaranti!

Enklare kan det inte bli! Med denna tjänsten erbjuds ett fast pris per applikation oavsett applikation och paketeringsformat. Som sagt, enklare kan det inte bli!