Leverantörer

Vi har valt att fokusera på ett mindre antal strategiska partners för att kunna erbjuda IT-lösningar av absolut högsta klass. Våra spetskonsulter är givetvis certifierade inom dessa områden och ligger i framkant.

Citrix

Vi arbetar med olika lösningar från Citrix för effektiv och säker applikationsdistribution och virtualisering:

XenApp        ”Traditionella” terminallösningar som minimerar behovet av tidsödande hantering av klienter och applikationer och möjliggör arbete från nästan vilken klient som helst.

XenDesktop    En klientlösning som ger användarna fördelarna av ett helt eget system utan nackdelarna med en krånglig hantering av klienterna.

XenServer    Virtualisering av servers

FortiNet

Zitac Consulting har valt FortiNets produkter för att bygga kundanpassade säkerhetslösningar. Vi har certifierade konsulter på FortiNets produkter (FCNSP) och har jobbat aktivt med produkterna sedan 2004, så vi har en mycket djup kompetens inom området.

ICSA Labs har sexfaldigt certifierat FortiNet™ för tjänsterna antivirus, brandvägg, IPsec VPN SSL VPN, Antispam samt IPS. ICSA Labs certifierar 95% av produkterna inom anti-virus, brandväggar, IPSec VPN, Kryptografi, SSL VPN, IPS, antispyware och PC-brandväggar.

HP

HP har tillverkat IT-utrustning sedan 1966 och är den aktör i branschen som har bredast utbud. Genom att fokusera på en tillverkare hjälper vi våra kunder att skapa en homogen miljö med stora synergieffekter.

Vi arbetar med HPs lösningar framförallt inom dessa områden:

  • Klienter
  • Server
  • Lagring
  • Nätverk

Microsoft

Microsoft är en av Zitacs grundpelare så självfallet har vi den kompetens som krävs för att hjälpa dig med dig att välja rätt verktyg för er verksamhet. Licensiering kan dessutom vara krångligt, men vi gör det lättare för er att hantera regler, olika avtal och all administration.

Symantec

Zitac är Symantec Guld Partner och är den, i skrivande stund, som har flest tekniska ackrediteringar i såväl Sverige som Norden. Genom vårt nära samarbete med Symantec och våra erfarna och ackrediterade konsulter ger det våra kunder en trygg leverantör.

Symantec har en imponerande produktportfölj med lösningar inom bl.a. säkerhet, managering, arkivering, lagring & backup.

VMware

VMware är kanske den aktör som har en mest komplett lösning för virtualisering eller molntjänster.

Vi ser löpande över våra partnersamarbeten och håller alltid ögonen öppna för nya spännande lösningar.