Hyr en IT avdelning

Zitac har den breda kompetens som krävs för att kunna ta ett totalansvar över er IT.

Många kunder väljer att anlita oss på fasta uppdrag ett visst antal dagar per vecka eller månad, antingen för att förstärka befintlig IT-avdelning eller för att ensamt agera som en sådan. Genom att fördela dagarna mellan olika konsulter med olika typer av kompetens, kan vi tillföra ett mervärde som är svårt att uppfylla genom rekrytering.

För att användarna skall ha någonstans att vända sig till vid problem som inträffar när vi inte är på plats, har vi tjänsten ServiceDesk som finns tillgänglig per telefon och epost under kontorstid. Tjänsten kan även användas för att avlasta er IT-avdelning från den första felsökningen, som ofta även löser de allra flesta problemen. Vi kan hjälpa till med borttappade lösenord och enklare problem med klienter eller applikationer. Vid problem som inte kan lösas effektivt på distans kan vi eskalera ärendet och skicka ut en konsult, allt enligt den affärsuppgörelse vi upprättar.

För att ni skall kunna känna er trygga erbjuder vi även olika typer av avtal med garanterad inställelse vid problem. Det kan kännas skönt att veta att vi påbörjar felsökning inom 4 timmar vid en allvarlig serverkrasch eller liknande.